شیوا فرجی با اشاره به اینکه آب میوه میتواند منبع خوبی برای تامین آب بدن به همراه ویتامین باشد گفت: همواره استفاده از آب میوه طبیعی را به جای آب میوههای صنعتی توصیه میکنیم چرا که آب میوههای صنعتی حاوی مقادیر زیادی شکر و نگهدارنده هستند که هر یک عوارض خاص خود را دارد.
این متخصص تغذیه تاکید کرد: در فصل سرما هویج، سیب و پرتقال بهترین منبع برای تهیه آب میوه طبیعی هستند چرا که هم در بازار موجودند و هم حاوی ویتامینهای گروه A, B و C هستند که از بروز سرماخوردگی جلوگیری میکنند.
فرجی گفت: سیب حاوی پکتین است که این ماده در رودهها ژلی درست میکند که سموم را دفع و فعالیت دستگاه گوارشی را فعال و همچنین میزان کلسترول خون را تنظیم میکند.
به گفته عضو انجمن تغذیه ایران مطالعههای بسیاری درباره مصرف سیب و آب آن انجام شده که نشان میدهد وجود آنتیاکسیدانی به نام «کوئرستین» در سیب میزان کلسترول بد خون را پایین میآورد و به این ترتیب احتمال ابتلا به بیماریهای قلبی و سکته نیز به میزان قابلملاحظهای کم میشود.
فرجی خاطرنشان کرد: همچنین پرتقال بهترین منبع ویتامین C و اسیدفولیک است و مصرف آن به خانمهای باردار برای تقویت سیستم ایمنی بدن و رفع کم خونی بسیار توصیه میشود.
این متخصص تغذیه تاکید کرد: همچنین افراد سالمند که معمولا با بیماری آرتروز دست به گریبانند میتوانند با مصرف روزانه یک لیوان آب پرتقال تا حد زیادی از گسترش آن جلوگیری کنند.